Vi hjälper dig till en renare inomhusmiljö

Med service och lång erfarenhet i branschen hjälper vi företag och kommuner till en renare inomhusmiljö. Med följande tjänster blir det enklare för dig att hålla rent och fräscht:

Entrémattor (Dust Control-mattor)

Alla platser där det är mycket människor i rörelse blir smutsiga. Med bra mattor som effektivt samlar upp smutsen och som tvättas regelbundet minskar detta problem. Hos oss kan du hyra entrémattor av hög kvalité, s.k. Dust Control-mattor, vilka underlättar arbetet med att hålla rent. En entrématta används inte bara i entréer utan överallt där smuts, salt och oljor finns. Det är allt från frisörer, daghem och butiker till sjukhus och stora stålverk som använder mattorna.

I vårt hyrsystem kan du välja mellan tre olika typer av entrémattor; Standardmattan är en neutralt färgad matta som effektivt stoppar smutsen. Med Logomattan välkomnar du dina kunder med din logotype eller med en slogan, samtidigt som den stoppar smutsen. För mer krävande miljöer har vi Supermattan som stoppar smutsen ännu effektivare än andra mattor.

Kontakta oss gärna för en genomgång av dina lokaler för att hitta de entré-/Dust Control-mattor som passar dig bäst.
Vi hjälper dig med val av mattor och sköter sedan löpande tvätt av mattorna för att de alltid ska vara rena och funktionella.

Industritvätt

Med en modern maskinpark och med professionell personal tar vi hand om hela kedjan när det gäller skötsel av arbetskläder. Behöver kläderna lagas sker bedömningen av kunniga ögon och lagningen görs med symaskin. Vi märker kläderna med streckkoder för säker godshantering. Leveranserna sköts av vår egen personal och med egna bilar, vilket gör att vårt engagemang sträcker sig hela vägen utan mellanhänder. Genom samarbete med flera leverantörer kan vi även sköta utbyte av plagg som ska kasseras.

Vi kan även hjälpa dig med skötsel av handdukar och badlakan. Hyra och löpande tvätt ingår i tjänsten. Självklart hämtar och lämnar vi hos er. Vi kan även hjälpa er med att tvätta ert städmaterial
och levererar det till överenskommen adress.

TIFF-duken

TIFF-duken är en tork- eller putsduk som i de flesta fall ersätter de engångsmaterial som papper, trassel och trasor som normalt används inom all industri och service. TIFF-duken sparar inte bara på
miljön, den är också betydligt billigare än papper och engångstrasor.

Du hyr den miljövänliga TIFF-duken av Tvättcenter, vilket gör att du alltid har material att torka oljiga och smutsiga delar med. Vi ser också till så att dukarna tvättas, så att de kan återanvändas
många gånger istället för att bara användas en gång.

Hör av dig till oss, så hjälper vi till. Det är ett rent nöje!